Robert spurte om det var lov å ta bilder på utstillingen. Det var det

Del denne tegningen med en venn

Dobbeltbetydningen av «å ta bilder» er noe jeg har humret av helt siden jeg var barn. Til slutt måtte jeg bare lage en tegning av det, av en fyr som misforsto helt. Funfact: På veggen i bakgrunnen har jeg forsøkt å tegne inn noen kjente klassikere fra kunstverdenen. Men bildet som er lengst til venstre er en liten hyllest til en georgiske kunstner-venninne av meg. Georgia er et land fullt av kunst og kultur, og en av de kunstnerne jeg liker best heter Mai Lashauri. For tiden kan hennes flotte kunstverk nytes i Galleri Ramfjord i Oslo. Eller så kan du følge henne på instagram: mailashauri.

Emner:

Navn:

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor